tiistai 17. maaliskuuta 2009

Viimeinen ilta Railaylla

Tehtävä: etsi viisi virhettä kuvista

Käytiin sitten vetaisemässä Railayn ekat juustopurilaisannokset. Pihvi oli tehty varmaan 300 grammasta jauhelihaa. Sitä kun vielä höystettiin loistavilla raneilla, jääkylmällä kokiksella, ketsupilla ja chilikastikkeella niin avot. Tuli kyllä hiukan tuhti olo, kun ollaan niin kevyesti syöty täällä. Nyt vaan teki mieli perinteistä rasvaa. Oikastiin hieman hyvän ruoan jälkeen ja taisi tulla nukuttuakin hetki.

Illemmalla mentiin rannalle aikeena kuvata auringonlaskua, mutta pilvet ehti ensin. Istuskeltiin pitkä tovi ja katseltiin kun junnut pelas futista rannalla. Kaupasta haettiin vielä vettä huomista reissua varten ja poistuimme kämpille pesemään päivän hiet pois.

Loppuilta onkin menny aikaisemmin esiteltyjä virvokkeita nauttiessa tässä terassilla. Puolentoista tunnin sade viilensi keliä mukavasti juuri kun olimme päivitelleet hiostavaa kuumuutta.

Huomenna sitä pitäisi sitten pakata kamat ja luovuttaa kämppä klo 12. Meidät noudetaan rannalta klo 14:30 ja sitten on edessä muutaman tunnin reissu Phukettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti