torstai 19. maaliskuuta 2009

Karonin alue

Karonin ranta on pitkä ja leveä. Meri ei ole hirveän äkkisyvä ja aallot ja virtaukset ainakin tähän aikaan vuodesta kohtuullisia. Otettiin arskaa ja uitiin ehkä tunnin verran. Sitten oli pakko poistua rantakioskin varjoisalle muovituliterassille nauttimaan virvokkeita. Kioskin pojat latasivat meidän puhelimeen biisin, joka oli jäänyt soimaan meidän päähän Ao Nangin baari-illasta. Sitä siinä sitten kuunneltiin ja kiskottiin Singhaa. Kiitokset päälle ja matka jatkui altaalle.

Altaalla löhöiltiin ja uitiin kunnes oli pakko siirtyä viileisiin sisätiloihin nottei nahka pala. Taisi se nahka silti ärtyä hiukan.

Huomattiin että hotellihuoneen jääkaapista alkaa olemaan kaikki juomat loppu. Lähdimme kävelemään Karonin eteläpäätä kohti ja löysimme GreenMart nimisen kaupan. Vettä laukkuun ja matka jatkui kohti Karona Resort hotellia, missä Lölliksen kaverit punkkaavat. Törmättiin hotellin edessä ja sovittiin että huomenna tsekataan lähitienoon baarit.

Matkalla takaisin hotellille piipahdimme Lamai ravintolassa (urheilukentän pohjoispäässä on mukavia pieniä rafloja). Chicken Red Curry oli loistavaa ja hintaa tuli 300 bahtia juomineen. Suosittelemme lämpimästi.

Kaupasta tankkasimme jälleen juomaa ja naposteltavaa pari kassillista (vettä suurin osa ; )

Illalla kävelimme Karonin pohjoispäätä kohti ja päädyimme Karon Shopping Plaza nimiseen ostoshelvettiin. Löllis oli tietenkin haltioissaan ja Köntti pyyhki tuskanhikeä ohimoiltaan ja kaiveli kuvetta. Onneksi Thaimaan pojat olivat järjestäneet hyvät virvokepalvelut muoviterasseineen ostospaikkojen lähelle. Ostaminen on rankaa puuhaa täällä, kun pitää tarkkaan miettiä mitä oikeasti haluaa maksaa tavaroista. Kauppiaan ensimmäinen tarjous on yleensä tuplat tai yli järkevästä hinnasta. Tinkaamista siis riittää loputtomiin. Köntille mukaan tarttui 2 paitaa ja Löllikselle muutama mekko ja paita.

Täällä on jo vuorokausi vaihtunut eli aika mennä nukkumaan. Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti