maanantai 23. maaliskuuta 2009

Toka lento

Tervehdys Bangkokista! Eka lento takana ja seuraava edessä. Lölliksellä taisi olla hiukan tärinöitä koneessa. Tarras kädestä kiinni aina kun kone vähänkin heilahti. Laukut on jo tsekattu Helsinkiin saakka. Ei tarvitse enää kantaa kuin reppua ja muutamaa tuliaista.

Olo on aika hirveä ja väsymyskin alkaa jo painaa.

Eilisistä vielä tarinaa:
Aamiaisen jälkeen heilahdimme rannalle polttamaan nahkaa. Käytiin uimassa ja palattiin hotlalle. Löllis halus vielä lisää aurinkoa, joten mentiin altaalle (köntti pysyi kiltisti varjossa).

Seuraavaksi syömään ja tekemään viimeiset ostokset. Ostokset saatiin tehtyä ja siitähän kirposi pieni jano. Pyydettiin kavereitakin mukaan ja tavattiin Karonin baarikadulla. Siitähän se sitten lähti.

Juotiin drinksuja, pelattiin biljardia, juotiin olutta... Sitten naapuripöytään istahti kaksi suomalaista setää (Nipa ja Simo 62 v). Poijjaat oli jo hyvässä laitamyötäisessä. Seuraan liittyi myös Esa. Käytiin setien hotellihuoneessakin parilla paukulla.

Istuskeltiin eri baareissa ja juopoteltiin. Harjoiteltiin mm. tankotanssia thai-tyttöjen opastuksella. Jossain vaiheessa seuraan liittyi myös Thomas Uppsalasta. Köntti taisi ottaa untakin vähän baaritiskillä. Ihan kaikkea ei illasta muisteta. Muistellaan varmaan Amsterdamissa sitten lisää.

Hyvää yötä! Kello on jo 23:00 täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti