sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Viimeinen ilta Phuketissa jatkoa... Nyt jo.



Kuva: baarin henkilökuntaa

Jäi vähän kesken viimeisen illan tarinointi. Tässä jatkoa.

... Käytiin vielä yhdessä baarissa matkalla hotellille. Karkean arvion mukaan olimme kämpillä noin kello 06:00. Muistikuvat ovat hyvin hatarat. Liekö väsy vai joku muu aiheuttanut.

Aamulla kello oli herättämässä kahdeksalta. Todellinen herätys tuli 11:45 eli siis viisitoista minuuttia ennen huoneen luovuttamista. Arvatkaa oltiinko pakattu ? Aivan oikein, ei! Soitto respaan ja pyydettiin tunti lisäaikaa. Siitä sitten suihkuun ja pakkaamaan.

Kamat kantoon ja varaamaan respasta kuljetusta Phuketin lentokentälle (15:30). Velottivat 900 bahtia (20 egee) tunnin matkasta. Kulkuvälineenä oli ilmastoitu paku tai minivan niinkuin he sen ilmaisivat.

Jätettiin laukut respaan ja lähdettiin jalkahierontaan. Matkalla hierontaan intialainen räätäli yritti taas kerran meitä teettämään pukuja (liikkeen seinässä komeili Kari Tapion kuva). Ei onnistunut, vaan jatkoimme suoraan hierontaan. Hieronta teki todella hyvää. Näyttäisi siltä että jalkahierontaan sisältyy aina pieni niskahieronta. Näin ainakin meillä molemmissa paikoissa.

Hieronnasta voimia saaneena kipitimme rannalle syömään pitsaa. Ja hyvää muuten oli. Täytteinä taisi olla joku maustettu jauhelihasoosi, ananasta ja katkarapuja. Sitten suuntasimmekin jo hotellin respaan ja matkasimme lentokentälle n. tunnin verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti