sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Sadetta mitä ihmettä ?

Kuvat: meirän tupa ja kotikatu

Saatiin sadettakin tänne n. puolen tunnin verran ja ukkonenkin vähän jyrähtelee. Ajateltiin sateen loppumista odotellessa muutamia mielipiteitä ja vinkkejä tänne halajaville.

1. Bangkok
Hyvä mesta vaikka tuktuk-kuskit olivatkin välillä rasittavia. BTS (Skytrain) ja jokilaivat olivat parhaat tavat liikkua ruuhkaisessa kaupungissa. Tuktukit olivat ihan mukavia, mutta pakokaasua siinä saa haistella ja vaara joutua "sponsori"-visiitille on suuri. Hinta kannattaa sopia etukäteen. Sapuska on hyvää ja sitä saa joka paikasta. Ehdottomasti kannattaa käydä hieronnoissa. Täytyy mennä joskus uudestaan useammaksi päiväksi.

2. Thaimaan sisäiset lennot
Ainakin AirAsian lennot ovat halpoja ja palvelu pelaa hyvin. Nettisivut toimii hyvin ja luottokortilla voi varata helposti.

3. Krabi, Ao Nang ja Phra Nang (Railay)
Krabin kentältä pääsee mukavasti bussilla (300 bahtia kahdelta Ao Nangiin) tai taksilla (600 bahtia Ao Nangiin) lähialueille. Bussin reitti oli: Krabin lentokenttä, Krabi Town ja Ao Nang. Railaylle menijöiden kannattaa jäädä pois Railay Pier pysäkillä, josta pääsee pitkähäntäveneellä eteenpäin Phra Nangin rannoille. Varautukaa käärimään lahkeenne.

Jos rahasta on tiukkaa, niin majoitus kannattaa varata Ao Nangista. Phra Nangissa asustelun hinta on yli kaksinkertainen. Esim. meidän ilmastoimaton bungalowi maksaa 1950 bahtia yöltä (n. 43 euroa)

No nythän se sade onkin jo loppunu. Eikun ettepäin sano mummo lumessa.

Hyvää syntymäpäivää Tompalle! : )

1 kommentti: