lauantai 21. maaliskuuta 2009

Kalja kalja 20.3.

Morjensta. Oltiin eilen sen verran sumussa, että ei saatu päivitettyä blogia ollenkaan. No mutta tässä eilisen tapahtumia.

Oltiin aamupäivällä rannalla ja rantabaarissa. Rannalla alkoi sataa. Istuskelimme sateensuojassa rantabaarissa ja joimme Singhaa.

Lölliksen kaverit tulivat hotellille ottamaan kuppia. Istuksittiin pitkä tovi meidän parvekkeella. Myöhemmin illalla kävelimme syömään samaiseen Lamai ravintolaan, jossa kävimme aikaisemminkin. Ruoka oli jälleen aivan taivaallista.

Ravintolassa naapuripöydässä istui suomalainen pariskunta. Juttelimme niitä näitä ja mukavan jutustelun päätteeksi pyysimme heitä liittymään seuraan. Otimme ravintolan edestä tuktukin alle ja painelimme Katalle (rannat Kata-Karon-Patong). Sieltä löysimme mukavan baarin, jossa esiintyi thaimaalainen duo. Esittivät 70-luvun kuumimpia diskohittejä ;) Joimme baarissa yhdet drinkit ja päätimme katsastaa muuta baaritarjontaa. Osa seurueesta lähti eri teille tässä vaiheessa. Kävelimme Kataa eteenpäin pitkän matkaa baareja etsien. Kun sopiva baari löytyi, niin ne oli jo suljettu.

Otettiin siitä sitten tuktuk alle ja lähdimme Patongille (400 bahtia). Patongilla olikin sitten baaritarjonta kohdallaan. Ensimmäiseksi asteltiin rokkibaariin ja kietaistiin yhdet huiviin.

Jatkettiin matkaa ja eksyttiin baariin missä soi tyttöjen mieleinen musiikki. Otettiin lisää juomaa ja viihdyimme siellä pitkään. Välillä käytiin tanssimassa ja sitten taas tankkaamassa. Otettiin vodkamaljat mukana olleen pariskunnan hääpäivän kunniaksi. Kellosta ei ollu tässä vaiheessa enää mitään hajua. Tuktukilla päristelimme illan päätteeksi kotio.

Hauskaa oli ja iso kiitos kaikille osallistuneille! 8 )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti