lauantai 14. maaliskuuta 2009

Eka päivä Railaylla ja Ao Nangissa 13.3.

Do diin. Tervehdys taas täältä Thaimaan auringosta. Pikkuisen lähti kaljottelu lapasesta eilen. Tarkoitus oli mennä rantabaariin yhdelle virkistävälle drinksulle auringossa makoilun jälkeen, mutta toisin kävi. Viereisessä pöydässä istui mies iltalehteä lukien(suomalaisia lehtiä painetaan täällä). Pyysimme häntä liittymään seuraan ja rupattelimme kaikenlaista pitkät pätkät. Neljän kierroksen jälkeen (kierros=iso singha) päätimme lähteä Pasin mukana Ao Nangiin, missä hän asusteli morsiamensa Join kanssa.

Otimme pitkähäntäveneen Ao Nangin rannalle (80 bahtia per nenä) ja kävelimme hetken matkaa Pasin kämpille (tonicia piti hakea matkalla : ). Huone oli todella siisti ja ilmastoitu ja hinta vain 1200 bahtia yö. Pasi kaatoi meille parit drinksut ja sitten lähettiin porukalla syömään. En kyllä muista ravintolan nimeä, mutta safka oli hyvää.

Ruoan jälkeen hyppäsimme tuktukkiin ja ajoimme johonkin kuppilaan, missä oli biljardipöytä. Taas drinkkiä koneeseen ja matka jatkui johonkin allasbaariin, missä ei ollu muita asiakkaita kuin me. Turistiin niitä näitä, otettiin drinkkiä ja jopa baarimikko viihdytti meitä bambukeppejä pyörittelemällä. Jannu oli muuten aika taitava. Hyvästelimme Pasin ja Join ja lähdimme etsimään venettä Railayhin.

Eipä löytynyt kyytiä enää ja päätimme notkua baareissa koko yön ja tarvittaessa ottaa huoneen Ao Nangista. Suunnistimme seuraavaan juottolaan ja tapasimme siellä norjalaispariskunnan. Tytöt pelasivat bilistä ja me pojat esitimme toivebiisejä baarin takana istuvalle nuorelle pojanklopille. Poika soitti mp3ia ja me vedimme ilmakitaralla Iron Maidenia ja Kissiä kovaa ja korkealta. Sulkemisaikaa kysyttäessä vastaus oli että baari on niin kauan auki kun viihdytte. Ja mehän viihdyttiin. Löllis sai puhutuksi meille sohvapaikan norjalaispariskunnan kämpästä.

Lopulta luovutimme ja lähdimme tuktukilla kaupan kautta norjalaisten kämpille. Kun pääsimme kämppään niin sammuin sohvalle välittömästi. Löllis jaksoi vielä hetken. Aamulla kun heräiltiin niin oli siinä ihmetystä että missähän sitä oikein ollaan. Seuraavaksi taas taksi (lava-auto, jossa istutaan lavalla) alle ja suoraa päätä Ao Nangiin nauttimaan BKn antimista. Syönnin jälkeen vene alle ja vaihteeksi omalle kämpälle. Tänään on hikoiluttanut normaalia enemmän ja uskallettiin jo lähteä syömäänkin.

Iso kiitos Pasille ja Joille loistavasta seurasta!

This is for you norwegians. Thank you for giving a place to sleep and for the good company. We wish you all the best. Travel safely!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti