sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Shoppailusunnuntai

Aamupalan jalkeen suuntasimme rantaan hiekkaleluinemme. Rakensimme hiekkalinnan ja Poikanen roiski innoissaan hiekkaa ja vetta ympariinsa. Olonsa on kohentunut jo huomattavasti, kuumettakaan ei enaa ole. Tyytyvaisena pikkuinen kavi paivaunille ja Kontti avasi tollon ja nappaili sielta golfkanavan. Lollis lahti jalkahierontaan. Hieronnassa hinnastoa tutkaillessaan Lollis paatti ottaa myos jalkojen kuorinnan. Setti kustansi 600 bht ja jalat ovat kuin uudet. Taalla noihin mihin tahansa hierontoihin kuuluu ilmeisesti melkein koko kropan kasittely, paanahasta jalkapohjiin.

Poikasen herattya paikkareilta lahdimme syomaan. Talla kertaa pikkuiseen "muovituolipaikkaan". Ruoka oli oikein hyvaa. Ei kaipaa pitsaa ja hampurilaisia kun paikallinen ruoka on niin ihanaa. Pikkumieskin alkaa toipua ja ruokahalu palautua. Ravintolassa han sai eteensa ison lasin jaakylmaa maitoa ja se menikin hetkessa.

Seuraavaksi oli vuorossa pesulassa kaynti. Jatimme sakin pyykkia pestavaksi ja hinnaksi tuli 120 bht. Puhtaat vaatteet saamme huomenna illalla.

Tasta alkoikin sitten se Kontin painajaisosuus. Lollis halaji korttiostoksille ja halusipa kayda vilkaisemassa myos Poikaselle jotain vaatetta. Jalleen Kontti pyyhki hikea otsaltaan ja Lollis viuhahteli rekkien valissa vaatteita hypistellen. Kaikki saivat kuitenkin haluamansa, Lollis Poikaselle vaatteita ja Konttikin loysi sandaalit. Sadepilvet uhkasivat ja oli aika suunnata takaisin kampille.

Matkalla ostimme viela lettumoposta banaanilettuja ja keitimme huoneessa kahvit. Maistuivat.

Oli hyva paiva. Poikanen on nyt jo ihan oma itsensa ja Konttikaan ei enaa kuumeile. Lollikseen eivat popot ole tarttuneet. Knokknok.

Saas nahda mita huomenna, kuulumisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti