keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Pitikin sanoa..

Maanantai-aamu valkeni aurinkoisena ja suunnistimme aamupalalle. Hotellin vaki kaappasi valittomasti Poikasen keittioon herkuttelemaan, niinkuin joka aamu. Nyt alkaa pikkumiehelle maistua sapuskakin paremmin. Poika tuli keittiosta taskut taynna banaaneja, naama suklaassa ja kaakaotolkki kadessa. Vanhemmat saivat rauhassa syoda aamupalansa kun hotellin vaki viihdytti pienta.

Altaalle ei viela uskallettu toipuvan Poikasen kanssa lahtea ja vasykin koitti aamupalan jalkeen joten mies paikkareille. Lollis suunnisti kauppakadulle ja Kontti jai lepailemaan huoneeseen.

Lollis oli tyytyvainen kun sai ihan rauhassa kierrella putiikkeja ilman miesten hoppua. Kauppaa kaytiin mm. intialaisen naisen putiikissa. Kun ei heti ensimmaisesta ja toisesta tyrkytetysta vaatekappaleesta tullut kauppoja, myyja muuttui muikeaksi. Ei kovin tehokasta kaupankayntia. Tekipa Lollis kuitenkin kaupat muutamassa muussa puljussa.

Takaisin kampille pain kavellessa Lollis tunsi olonsa hieman omituiseksi. Kampilla kuume mittaukseen, ja olihan sita 38. Ei sitten koputtelut auttaneet.

Kontti ja Poikanen olivat paikkareiden jalkeen kayneet rannalla hiekkaleikeissa. Aurinko vain on niin polttavan kuuma, ettei siella kauaa voi pienen kanssa olla. Mutta on tuo UV-puku hyva keksinto! Ja neutrogenan aurinkorasva suojakertoimella 50 lapselle on hyva, pysyy vedessakin.

No, ei kun Lollikselle buranaa napaan ja porukalla suunta pitsalle. Pitsat olivatkin oikein mainiot, oikeasti hyvat. Sitten kipitellen kotiin sulattelemaan. Taalla tahtoo iltasella tulla aika aikaisin vasymys, varmaan kuumuudesta johtuen. Aikaisin mentiin nukkumaan jalleen ja toivottiin, ettei tauti ole heratessa ainakaan pahempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti