torstai 16. helmikuuta 2012

Kuumeilua

Tama paiva on mennyt perheen miesten kuumeillessa. Harmillista etta pitikin nyt sairastua. Poikanen sentaan paasi leikkipaikalle laakkeen voimin. Piti sita energiaa saada johonkin purettua, vaikkakin pikkumies onkin vahan vaisumpi kuin normaalisti. Onneksi on laakkeet mukana ja hyva etta huomenna on muutto lahemmas Khao Lakin keskustaa jossa laakarikin on tarvittaessa paremmin saatavilla.

Syomassa kaytiin viimeista kertaa tutussa pikkuravintolassa ja ruoat olivat tuttuun tapaan taivaallisia. Kontti tilasi thaimaalaista possusalaattia ja tarjoilija hymyili sanoessaan, etta se on sitten vahan "spicy". Lollis soi kanaa currykastikkeessa, joka oli jo aikaisemmin hyvaksi todettu. Taitaa Kontin ja Lolliksen makunystyrat pitaa tulistakin tulisemmasta sapuskasta, koska jalleen tilattiin extrachilit poytaan. Mutta kertakaikkiaan ihanaa ruokaa. Hyvasteltiin mukava ravintolan vaki ja lahdettiin mokkiin lepailemaan.

Loppupaiva onkin mennyt pikkupoikasta hoivatessa ja pakkaillessa huomista muuttoa varten. Huomenna sitten aamupalan jalkeen kapsakit taksiin ja kohti uutta majoitusta. Kuulumisiin!

Niin joo, Lollis tilasi resortin ravintolasta Kontille suklaapirtelon. Hinta oli vaivaiset 177 bht eli yli kolminkertainen normirafloihin verrattuna..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti