sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Eka päivä

Aamu valkeni kauniin aurinkoisena. Aamutoimien jälkeen testasimme aamupalan, joka olikin oikein hyvä. Poika maisteli täkäläisiä hedelmiä posket pullollaan ja nautti hotellin henkilökunnan ylenpalttisesta huomiosta. Aamupalan jälkeen käytiin katsastamassa ranta resortin edustalla. Ranta oli pettymys kivineen ja moskineen päivineen. Taisi sekin olla tsunamin jäljiltä vielä keskeneräinen. Onhan siitäkin jo 7(kö?) vuotta mutta...

Katsastettiin hieman lähitienoon ravintolatarjontaa, koska resortin ravintola oli selvästi ylihintainen. Pienen kävelymatkan päästä löytyikin 2 pientä ravintolaa, joista päädyimme toiseen. Vastassa oli mukava henkilökunta. Työn touhussa oli koko perhe mummuineen ja pikkulapsineen. Ruoka oli todella hyvää. Kyllä ne äidit vaan osaa.

Ruokailun jälkeen käytiin katsastamassa naapuriresortin ranta, joka oli oikein siisti. Käveltiin ympäriinsä tovi ja löydettiin pikkuinen kauppa, josta löytyi rantakengät, vauvelille yövaipat ja kaikenlaista evästä. Löytyipä suolapääkallojakin, ihan niitä ruotsalaisia!

Tuntien haahuilun jälkeen olikin taas nälkä ja käytiin samaisessa pikkuravintelissa, missä ne äidit kokkaa. Naminami. Vauvelisti nukahti sopivasti ruokailun päätteeksi ja me saimme nauttia muutaman olusen jälkiruoaksi.

Matkaväsymys painoi vielä ja nukkumatti heitti sepelit kohtuullisen aikaisin.

Kuva: Poikanen kotikujalla


Kuva: Lähiranta päivällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti