perjantai 19. maaliskuuta 2010

Tänään ei jaksanu..

Tehdä yhtään mitään. Nahka on sen verran ärsyyntynyt auringosta, että altaalle ei viitsitty mennä. Sen sijaan otettiin huoneessa aamupalan jälkeen torkut ja sitten lueskeltiin parvekkeella hyvä tovi.

Tietysti sitten juuri kuumimpaan aikaan (13-15) päätettiin lähteä liikkeelle. Hypättiin hotellin edestä paikallis"bussiin". Kyytiin voi hypätä mistä tahansa huitomalla, vaikka varsinaiset bussipysäkitkin on. Päädyttiin rannalle nimeltä Nopparat thara, Ao Nangin ytimestä n. 2km. Kyyti maksoi 20 bht nuppi. Loputtoman pitkää rantaa tarpoessa ja auringon paahtaessa kirkkalta taivaalta totesimme, että ei pysty. Otimme tuktukin alle ja päristelimme tuttuihin maisemiin syömään. Vetäisimme satsin kevätkääryleitä ja hilillä kyllästettyä riisiä ja erilaisia lihoja napaan.

Loppuilta onkin tullu löhöskeltyä hotellilla. Tänään turvallisuuden tunnetta on lisännyt vessan välitön läheisyys. Iltapala käytiin nauttimassa mäkkärillä ja kaupasta haettiin vähän hyväskää.

Lölliksen kuulumisia sen verran, että kipulääkkeitä ei tarvitse enää nauttia. Sen sijaan hirviön jättämiä jälkiä koivissa kutisee niin pirusti, että joutuu syömään antihistamiinia ja käyttää kutinavoidetta. Lisäksi jäljet ovat erittäin kauniit. Rupi alkaa lähteä ja alla on vaaleanpunainen iho joka ei tietenkään rusketu...

Huomenaamulla ois tarkoitus lähteä bussilla Krabi Towniin katselemaan ja ihmettelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti