tiistai 9. maaliskuuta 2010

Matkalla Krabille

Huomenta kaikille täältä Raileylta. Kello on yhdeksän aamulla ja olemme valmistautumassa ekaan aamupalaan raileyn rannalla.

Eilinen matkustus meni loppujen lopuksi suhteellisen kivuttomasti. Koneeseen pääsimme noin 00:15 (aikataulun mukaan piti olla 16:00). Koneessa haisi mukavasti vessalle. Myöhästymisen syy oli lentoemojen mukaan viemärisysteemiin huuhdeltu vaippa.

Lento meni mukavasti ja saimme otettua parin tunnin unetkin. Krabin kentälle saavuimme 16:00 paikallista aikaa ja lämpötila oli reilut 37 astetta. Maahantulotarkastuksen jälkeen vedimme vessassa kevyemmät vaatteet päälle ja hyppäsimme tjareborgin turistibussiin. Ajattelimme että varaamalla tjareborgin kautta kuljetuksen pääsee helpommalla. Virhe: olisi pitänyt mennä omilla kyydeillä, koska bussi kierteli yli tunnin eri hotelleja ennen AoNangin rantaa. Reilua tuntia myöhemmin auringonlaskun aikaan pääsimme veneen kyytiin ja kohti raileytä.

Meitin mökki on hieno. Edellisvuoden mökki on nyt vaihtunut astetta hienompaan (viime vuoden mökkiä yhtään vähättelemättä). Mukavat on oltavat ja lämpöä riittää. Tänne on luvattu helleaaltoa ja jopa yli 40 asteen lämpötiloja. Saattaa tulla hiki. Nyt täytyy lähteä tarkistamaan aamupala.

Köntti ja Löllis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti