sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Hirviökeskusteluja

No johan se on päivä menny taas nopsaan. Aamupalan jälkeen köllähdettiin altaalle, mutta oli niin tuskaisen kuuma ettei pystynyt kovin kauaa olla. Aurinkorasvakin valui noroina pois.

Päiväsapuskaksi vedettiin Subwayn patongit ja hyvää oli. Pahin kuumuus oli hellittänyt n. klo 16 aikaan ja päätettiin vielä vetää rasvat pintaan ja painua altaalle pötköttelemään. Altaalla törmättiin suomalaiseen pariskuntaan ja mistäpä sitten tulikin puheeksi brrhhhh...meduusat. Oli huomio kiinnittynyt Lölliksen lonkeroiden piiskaamiin koipiin. Mies kertoi omakohtaisen kokemuksensa kohtaamisesta meduusan kanssa. Samanlaiselle kuulostivat oireet kuin Lölliksellä, mutta lisäksi oli vielä tuntokin mennyt lantiosta alaspäin (joka kyllä pian oli palautunut). Todettiin sitten, että kyllä niitä täälläKIN alkaa olla, mutta niistä ei vain puhuta. Ja paikalliset kun pulahtavat uimaan, niin se tapahtuu vaatteet päällä...

Iltapulikoinnin jälkeen oli jälleen nälkä ja marssimme ravintolaan. Tilasimme pöytään 3 erilaista thai-ruokaa. Olihan se taas hyvää. Sitten kaupan kautta hotellille. Näin se päivä taas LIRVAHTI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti